Alla inlägg under januari 2014

Av tulipaner - 10 januari 2014 20:32

 

ja,jag bor ju oxå här,tänkte så ni inte glömmer den "lilla"katten:)  

ser ni det ljust på backen när man tittar ut,helt underbart.äntligen har vi fått vinter!

så trist det har vart med halkan och det blöta ,vi inte van vid det ,javisst på med gummi stövlarna,men inte i december .Har inga problem med olika väder men när det fel på vädret då blir det väldigt tokigt tycker jag.men nu är jag nöjd ,det snöar mer här nu,och vi ligger på -13 och blåst,men vad gör det när det vitt på backen :)  

vi klättrar,matte har visat att upp här ,och mopsen är redan i  skogen och vi jobbar på,det så kul och se ,dom är som mer tajta och mopsen en egen stark individ som tar sin plats.så visst är det kul ochse dessa olikheter,sen är ju damerna här "äldre" som det sägs ,men jag har svårt och acceptera det ,dom jobbar på för fullt ,dom äter glukosamin för sina leder så dom hålls smorda men annars så är det full rulle .

 

Har läst mina blogg vänners bloggar och det olika saker som tas upp,och det så olikt från den ena till den andra,men det verkligen lika trevligt att hälsa på hos alla trots olikheterna:och det vad som gör alla så unika!

 

Trevlig helg ! och var rädd om er! kram<3

Av tulipaner - 6 januari 2014 23:58

 

Ja,ni ser rätt inge fel på glasögons putsningen eller grus i ögonen,det snöar på riktigt,äntligen!Nån gång ska det väl bli vinter här oxå.

vi har tillbringat måånga timmar hos yngsta dottern +sambo.tiden går fort när man har trevligt.  

Vågorna på båten i sommras när vi var på väg över till sverige.Det någonting med vågor som faccinerar mig.Ljudet,dom olika färgerna vattnet kan ha ,det som musik när vågorna slår mot sten,klippor eller annat.  

Här ser vi land,och sol,lite uppigande ,än det gråa där ute som nu håller på och blir vitt och fint! och det får allt stanna oxå.

så vi får en så här fin sommar .

 

Jag hoppas alla kunnat njuta av helgerna! vardagen finns bakom knuten,mendet bekymmrar inte mig har aldrig haft problem med det.

 


En fin början på veckan till er !och var rädd om er<3

Av tulipaner - 3 januari 2014 12:58


  Nu har jag blivt en fena på det här:) här kommer från blues tältet i sommras .Hon skriver eget material oxå allt möjligt ,men det som sagt kul,är ju en sån som sjunger och har mig här hemma:)  

Jag hittade denna skönhet på Interflora,helt ny tydligen,lite dyr,men vadå en blomma är man allt värd.så den fick flytta hem till mig .Ecotica heter den.

och så är ju tulpan säsongen i gång ,jag bara älskar den,tyvärr så har väl Holländarna inte haft den bästa tulpan säsongen ,därför håller inte dom lika bra som dom brukar,en del gör det andra inte .men jag älskar dom!  

Ser ni isen,det inte klokt ,men hundarna står stadigt,eller springer stadigt:) immiga glasögon:ja,just det imsprayen är hemma ,varför då?  irriterande bara .men vi knallar på med våra icebugs ,skulle inte ta mig ut utan,skulle inte tordas.nu hoppas jag på vinter,vi skulle få minus grader och det önskar jag mig verkligen.

Nu önskar jag er en trevlig helg,och att ni är rädd om er <3

 

Ett vänligt ord är bättre än saftig paj

                                                  
  Ryskt ordspråk

Smicker vinner vänskap,sanning föder

fiendeskap.                                  Engelskt ordspråk

Av tulipaner - 1 januari 2014 11:23

 

Hoppas alal haft det bra under helgerna! själv så fick jag min förkylning så lämpligt till igår,trodde jag skulle klara mig men inte, sist i familjen ,nåja det går över ,men hade gärna kunnat vara utan.

Det har varit fika hos bekanta,barnen har varit här ,ni kan ju tänka er med 4 vuxna barn och respektive så blir det stor familj av det hela,vilket jag älskar är ju social av mig,och 2 hundar extra oxå så det har speciellt mopsen tyckt har varit kul.

och som skogsfen skriver ,så är det skönt när det sen blir lungt,man är så van vid sin egen lunk här hemma i lungnet.den äldsta grabben jobbar ju mycket,och den yngre varianten är inte hemma så mycket,det hör till åldern.så det oftast gubben och jag och djuren så klart.

     igår blev jag riktigt arg,det var nån som sköt bomber:ja bomber inga vanliga nyårs raketer inte ,det skallrade i rutan i sov rummet,kunde inte lokalisera vart tusan det kom ifrån,nu har jag inte rädda hundar tack och lov,men dom höll ju på länge,hade jag inte vart sjuk då hade jag med raska steg allt talat om för dom att dom fick åka låååångt in i skogen med sina förbaskade bomber jäkla idioter.kan inte annat säga folk med små barn som låg och sov måste fått en chock av det hela ,inge tanke om andra inte:(  

Nu är det färdigt tomtat,och dom ska få gå och sova tills nästa jul.känns bra tycker jag .Julen är barnens och familjens högtid,och så har det varit.men det inte samma som när barna var små.det fint i fönstrena med alla ljus .här är julgran ute och tomtarna sover ,det advents stjärnorna och stakarna kvar.snabbt in och snabbt ut :) ja,jag är väl lite knäpp. 

    Har i alla fall äntligen hittat ett led ljus till mammas och min styvfars grav,har haft 2 innan och när man kommer så lyser det nästan inget,så irriterande,men så gick jag in på interflora och där hade dom ,dom är inte så billiga men dom lyser,och det är det som dom ska göra,så nu känns det bra .

 

Har fått se solen i förrgår,och det är så grått idag som det var igår,så man blir så lycklig!

Ni ser ju vilka isbanor till gå vägar vi har ,mindre kul!  

En mops som måste ha lite saker och göra,tänka mycket det en dam med en hjärna som inte går av för hackor,och ska aktiveras på rätt sätt,det faktiskt kul,hon gör oss alal så glada!

 

God fortsättning på det nya 2014 möjligheternas år /kram

Ovido - Quiz & Flashcards