Senaste inläggen

Av tulipaner - 16 november 2013 18:52

 

Mopsen flyger:ja det gör hon verkligen,hon är en flygande mops!

vi har haft ett ljuvligt väder under veckan,och jag har njutit av det.

snön är så fin när den glimmar . Har ju en av japaneserna som tog bort 4 tänder i överkäken,och det har blivit ,så hon som får brunt över ögonen och jag blir ju galen,så ska dom bara inte se ut.men det har och göra med att dom är ju trubb nosiga och allt blir som ett i ögon nos och bihållorna.nåja,far till hund affärn och hittar då ett kalk som verkar helt super betalar 379:- kr för det tyckte det var lite dyrt.men men hjälper det så är jag glad.och då googlade jag på det :och ser att på nätet tar dom 279:- och det en hel hundring.kan inte tänka mig att frakten kostar en hundring.det har hänt förr och det stör jag mig på,då vet nui det .Men när jag nu for iväg då tänkte jag att jag skulle fota nått gammalt hus ,eller nån av dom äldsta här i stan i alla fall,och det ser ut så här.  

Inte nått hus med kruiduller och saker,men fönter osv är intakt,dörren ett fråge tecken.många gör ju om dom i olika färger ,och så ser dom inte så gammla ut som dom är och det faktiskt tråkigt.för någonstans så får jag för mig att man ska restaurera försiktigt speciellt om det k-märkta hus.  

Nu säger vi som så ,på återseende och var rädd om er där ute,och hoppas ni har en fin helg!

ja,.just det :vi har ju haft en styck mords rättegång här uppe hos oss:och när jag hämtade tidningen i morse:vad ser jag då om inte killen som är misstänkt.Han har ritat en tekning och det strå kram på den,vad jag tänker då,tja:det så sorligt,han har olika diagnoser,hans pappa verkar ha haft koll på denna kille i massor för att han ska kunna leva någorlunda normalt.det står massor om detta på nått forum på nätet tydligen.och jag stannar upp och ställer mig en undran:vad händer är det han ? eller har nån utnjyttjat honom för detta.  kanske ska skriva att det funnits en äldre karl som hon haft ett förhållande med oxå som har funnits i misstankarna ,men inte riktigt samma som hans olika saker som dom hittat hennes dna på.   bara så sjukt allting ,och så har han ritat snögubbar medans dom haft plädering:ja ,jag vet inte hur det kan vara så grymt ,men ändå så sorligt att sånt här händer. nu är inte domen klar ,men den kommer så småning om. 

Nåja fortsatt trevlig helg<3

ANNONS
Av tulipaner - 12 november 2013 11:21

 

Rosor till er alla<3  

Min dotter som hade spelning i fredags,en riktigt mysig sådan,får inte upp så jag kan ladda ner sången,tyvärr.men det ett ekologiskt fik,där man kan köpa ekologiska krydor bröd och ja i princip allt,fikat är oxå då gjort på samma ekologiska ingredienser.

det var fullt med folk hon sjöng och folk fikade och lyssnade ,och så blev det en paus och hämta påtår och så fortsatte dom igen,en av dom helt klart trevligaste tällena jag varit på!  

Här har du munspelarn sina spel,och det här är ingenting ,han har flera hundra,jag är jätte faccinerad.förr har jag inte alls gillat munspel,men att få in lite sånt på rätt ställen är kanon ,så man lär sig att lyssna till sånt man inte gillat ,det härligt!  

Från kolonilotterna:nu har dom ju stängt,men vilken känsla det var och gå där ,ingen hade gått där innan helt ren fin snö,vad jag tjattar om denna fina snö,men jag älskar den.


Sen har jag och mopsen varit på öppen träning igår:och det var jätte kul,äntligen är vi på gång,men det har vart så himmla mycket med allt,och jag kände bara att nu,nu åker vi.

och så börjar vi rally lydnaden i januari,helt perffekt ,så nu är vi med igen:)


var med ,tro på dig själv,lyssna på dig själv,och handla där efter! var rädd om er <3


ANNONS
Av tulipaner - 8 november 2013 13:44

 

Jag tänder ett ljus ute varje eftermiddag,det skymmer så fort,och mörkret kommer smygande,men ändå så vansinnigt fort!

tänker på dom ungdommar som är så vilsna idag,dom vet inte vad dom ska bli,den del dom provar droger,för det kostar inte så mycket om man" röker på"som det heter.det finns folk som säljertabletter dom själv fått av läkare,tex:tramadol(tror dom heter det ett morfin preparat) nån gör eget vin,och vad är det i det? och ungdommarna köper det flr dom har inte så mycket pengar.dom har skrivit ut sig från skolan,och vad händer med dom idag? man ska ha gymnasie utbildning till allt.det finns väl nått som dom kan få,nästa fråga är vill dom ?

det en viss lättja som förekommer hos dom,det ska chillas ,som det heter.

och varöfr tänker jag då sä här>:jo man hör hur den ena eter den andra åkt fast för dittan och dattan.finns dom som tagit överdoser,och jag ryser så in i hela märgen,vad händer?   det måste vara vårat samhälle som ställer till det,eller är jag dum som inte fattar att ,det kanske inte alltid funnits föräldrar som brytt sig om sina barn,ja ,jag vet att det förekommer i alla olika levnads förhållanden fattig medelklass och rik.


sen sägs det på nätet och olika sidor om man googlar tydligen att det inget farligt,man väljer att hoppa över dom sidor där det står att det är farligt.      och det här är dom som ska ta efter oss ,men om det blir bara rent potatis mos av vissa ,finns det nån som skedar upp dom då?

ja,mina funderingar är djupa ,och jag skulle så velat jobba med dessa ungdommar,men när dom är 18år,då får dom göra som dom vill.                                vi har massor med bra ungdommar oxå ,det inte så att jag påstår att alla  håller på med en masa saker.men jag blir ledsen när jag ser fina ungdommar som gått i skola med nån av mina barn hur förstörda dom blir.hoppas nån tar dom på alvar,när fält assistenterna förrsvan ,så blev det mycket stökigare bara här runt i kring skolan,dom gjorde verkligen ett super jobb.tänk om dom fick koma tillbaka?   


Nu blev det knas med text och bils,men igår var en fantastiskt fin dag här,snö som gnistrade så fint i mån ljuset tyst och stilla gick jag ner till kolonilotterna,där det inte finns nån aktivitet alls det enda vi såg var rådjurs spår,och det är roligt och springa och lukta efter.vi låg på -5 perffekt för mig ,man behöver inte klä på sig så mycket heller ,tänk om vi fått behålla det underbara fina.och så är det kram snö väder idag.så trist,ja jag vet det komer mer av detta ,men några dagar hade vi väl fått ha !  


Önskar alla en fin helg ,och var rädd om er <3


Medelandet på anslagstavlan:valpar till salu.

Den enda kärlek som kan köpas för pengar.

Av tulipaner - 5 november 2013 15:07

 

Vi har haft ljusfestival i stan under helgen började redan i torsdags,ochdet trevligt när det händer nått.


Håller på och gör om mina tänder oxå,så allt tar sin gilla tid här,fattar inte hur man kan ha kennel,skulle ald´rig funka har fullt upp och hålla dom här sysselsatta här(hundarna)  

Nått dom tagit från järnverket ,tyckte det var riktigt fint !  

här har vi ljus lyktor som barnen i kommunen gjort,och jag säger det,ingen var sönder.så det verkar finnas respekt i alla fall hos folk! vilket gör mig jätte glad!  

Har tänkt på ibland vilket fint hotell vi har,men det är riktigt fint ,skulle behöva läsa på lite om det och när det byggt och så vidare ,för ineriören på utsidan är faktiskt riktigt tjusig!  

En blomma till er alla !

vi har haft sur väder här hela helgen och igår ,idag fick vi liite snö,och jag hoppas vi får - gradigt,är så inerligt less på regnet nu.det inte kul med regn flera dagar på raken det okay en dag högst två sen räcker det ,inge kul och gå ut med hundarna heller .man blir dyng sur ,för man går inte bara en kiss prommis utan det finn mer än så som behövs.


ha det så fint och på åter hörande!var rädd om er <3


Om man vägrar att se bakåt och inte

vågar se framåt så måste man se upp.

                                          Tage Danielsson

Han trodde att han skulle komma någon'

vart genom att överösa mig med smycken

och det gjorde han

                                          Mae west

Av tulipaner - 30 oktober 2013 16:45

 

Till er mina fina blogg vänner !

 

En son som fyllt 22 igår,lite för ilande hund promenad med lite rygg och knä värk:men man bli så när man varit stilla vissa dagar ,man vill såååå mycket .och ni vet alla hur det är .sen går man i mörkret och ser inte gropen,och då var det försent.

men det övergående.  

Den här mosp damen gör kuller byttor,ja det sant ibland funderar man ,vad i hela friden pysslar hon med ? men hon gör mycket som ingen annan hund gjort här,och då trodde jag att jag sett mycket innan ,men inte det:)  

Nu bjuder jag på det här.Var till yngsta dottern i 3 timmar och det var så trevligt .kommer ut och ser en bil som står som en kärring parkering.ja ,tänkte jag då...och..så är det min bil och jag som parkerat,pinsamt .men ibland så blir det så här.nu var det inte nån parkering där det mycket trafik,men ändå.

 

Önskar alal en trevlig helg från norr ,och var rädd om er<3

Av tulipaner - 26 oktober 2013 11:42

 

Nu har denna sonens bil och husbilen åkt på vinter förvaring.då är det höst på riktigt.det har gått bra och köra för dom ,en liten bit högre upp än vi bor så har min man sin föräldra gård där man kan ha bilarna.skönt .annars får man hyra in sig och i denna stad då kostar det .så även den biten har man ,motor intresset,det står en gammel bil i garaget som det skruvas på för fullt,men den gillar jag :)  

Eftermiddags sol,det finns säkert hur många bilder som helst ute med sol ,men det min sol här hos mig ,och den är så vacker ,är i stan med hundarna och åkt ut till ett ställe som har vatten rundan lång,badstrand sommar tid.jätte fint ställe.  

vatten och sten är nått speciellt ,ja jag vet det mycket som är speciellt för mig:) men jag tror vi har våra speciella saker och dom kan ju tack och lov få vara många ,ju mer fint och så på :)  

Det inte länge som man kommer och se skum från vattnet det blir is istället,men finner det vackert av någon anledning.  

Här är 2 av dom fybenta ,när jag släpper lös dom då är det som om jag hade en hel kennel med mig ,för dom sprutar alla åt varsitt håll:) men dom lämnar aldrig mig ,och är säkert inkallnings bara alla 3 annars skulle jag inte våga ha lös dom,det promenerar förbi folk här hela tiden ett populärt hund promenads ställe samt motionärer framför allt.fint är det och hundarna trivs.man måste byta ställe för promenaderna oxå,dom behöver läsa andra tidningar än hemma:)

 

Tack alla för att ni finns och ger mig fina komentarer det guld ska jag tala om för er ,hinner inte riktigt med bloggen men jag är in 2 gånger i veckan och det ju bra.

har ju en del och göra ,som har gjort en tavla av min dotters och hennes mans olika steg här i livet ,ramat in inbjudnings korten till olika tillställningar ,kort jag fått av den yngre dottern där hon skriver om mig så fint.bords placerings korten för mig och min man ,och så kom vi till det där med bakgrunden då,tyg papper ,ja,jag kan hålla på så hur länge som helst rosa nålar att fästa korten med osv,,tycker det jätte kul och hålla på ,när jag väl hittar det jag ungefär har tänkt mig.

 

Nu får ni ha en fin helg och vara rädd om er <3/kram

Av tulipaner - 21 oktober 2013 11:49

 

Fick mitt bronkoskopi svar :och det finns inget elakt i det.det en bakterie som jag nu äter antibiotika för som lagt sig i lungan.så skönt och får det på papper fast dom sagt det innan.alla läkarna genom alla instanser,vårdcentrals läkarn(min husläkare)vanlig röntgen,medecin och nu lung läkarn har sagt samma. ska röntgas åter på nån månad för att se att den försvunnit,det tydligen en trolig lunginfektion jag haft som jag inte själv vet av,min fråga är vad är det för bakterie? men det kommer jag ju få svar på sen när det dags för röntgen. så den lilla bulben var alltså en bakterie härd.så det kan bli ,men nu vet man.jag är så tålig så därav har jag inte känt av lunginflammationen mer än en vanlig förkylning,och dessa feber toppar då.sånt är livet,och jag är glad att det slutade lyckligt. och fick en tanke om dom som det inte alltid slutar så lyckligt för .all värme och omtanke till dom<3  

ja,ni ser så rätt,detta ska bli en av 3 hund halsdukar,har inte stickat sen skol tiden,och fick se så vackert garn hos en bekant,så jag var bara tvungen och köpa och göra nått av det:) jag stickar på ,lite i taget .erkänner att det inte så kul,men 3 halsdukar åt små hundar ska jag kunna få fram:)

 

Nu fick jag inte upp nått fotot ,men strunt i det,är så glad över er alal som jag besöker bloggar hos,tänk vad det kan göra att läsa andras bloggar och titta på deras foton,det bara underbart!!!!

var rädd om er <3

 

Rynkor ska bara visa

var ett leende har suttit.

                               Mark.Twain

                    

Av tulipaner - 17 oktober 2013 14:21

 

Börjar med ett ordspråk:Gör dig inte så stor.Så liten är du inte.

                                                  
                              judiskt ordspråk

var på en vitamin kväll här om dan,och ja,jag vet inte ,allt är bra och det fungerar och är undersökt,och våra grönsaker är inte bra och då måste vi ha kosttillskott.jaha ,hur går detta ihop då ,om grönsakerna är så dåliga så varför äta dom då? nä bättre och köpa kosttillskott eller vad?

men man kunde till och med ta det på faktura det kostar bara 1120:- i månaden,och man blir som ny!

om man blev det så skulle nog många dricka det och ha alla dom 3 burkarna man skulle ta under dag och kväll.

min tanke var bara ,nej nej nej ,jag köpte inget,blev faktiskt anti ganska fort.ja visst kan man väl äta vitaminer ,men allt vi äter kan ju inte vara så dåligt eller ?

Det dom sista blommorna jag plockar in nu,känns lite vemodigt faktiskt.  

vi fick snö igår och det har kommit mer under natten.nu far ju detta bort,men tycker det så skönt för det blir så mycket ljusare då ,under hundpromenaderna på kvällen,men den kommer och den stannar när det dags.  

Det vackert oxå,det ska jag inte sticka under stol med.


Nu hoppas jag alla får en fin helg ,med eller utan snö ,och som min blogg vän Primorose,så sticker jag halva struts huvudet under marken ;))

var rädd om er <2

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se