Senaste inläggen

Av tulipaner - 3 december 2014 12:38

Men har ju en kropp som inte mår så bra som ni vet,men då har jag och mopsen börjat en freestyle kurs.måste göra nått som är roligt,och vi kursar då varje vecka,och har oxå läxa.och jag är då en som vill att hunden lär sig ordentligt,så jag tränar lite varje dag.och så har jag ju mina gamlingar som oxå behöver stimulering. och det värsta av allt är att jag laddat ner en heter det runkeeper,och ni tror det inte ,men jag tävlar med rösten,snabbare tid ,vet ni,knäpp som man är .har köpt nya ice buggs i tennis sko modell har lättare och få en stadga i foten,och tävla med denna röst.och kompretions strumpor knäskkydd osv,innan man tar sig ut.så det tar ju oxå tid. ja,det så på det här bygget ,men vi jobbar på,och ni är inte bort glömda,det vet ni!  

Till och med fotandet har fått vara på is ,men tog med mig kameran en dag när vi var med hundarna så här får ni nån bild,och jag tittar till er ska ni se.var rädd om er ,jul stressa inte ,det blir jul ändå,en gammaml klycha,men den är så sann.  

Det här är en härlig plats ,man ser över på andra sidan stan.  

vår underbara sol som inte visat sig speciellt mycket,mendet lilla den tittat fram ,blir man så otroligt glad av .  kramar till er alla<3

ANNONS
Av tulipaner - 7 november 2014 15:50

Har bara glömt bloggen,varför har jag ingen aning om,men kom på den i morse!

 

här rullar det på som det brukar.nu är det ju amaryllis lök tider,rätt kul och se om dom har nå fina nya lökar,gillar dom här lite annorlunda amaryllisarna.      I butikerna har dom börjat med jul före Haloween i år,känns lite tidigt,så lätt att det blir lite för mycket av det goda .men dom ska ju sälja och folk ska väl fundera vad dom vill köpa kanske ,men för mig är det tidigt.

 

det här hittade jag här om dan,lite kul med fruset som rinnande vatten.sen fick jag inte med en bild jag laddade upp,men men ,är ju inte så data kunnig så jag låter det vara .

 

har vart in på era bloggar och är så glad och läsa om er och vad ni gör osv,vi är alla   olika men ändå inte .tjejer ni är underbara ,bara så ni vet det ,och det tåls och sägas fler gånger!         äldsta dottern med make har fått tillgång till sitt hus och vad dom väntat och längtat och nu är det dags.inte helt fel,tyckte det var nyss dom började välja lister tak,ja allt nu står det där färdigt,måste vara en härlig känsla är så glad för deras skull!

vi har minus grader,och jag tycker det jätte skönt,hatar blötan.så vi promenerar på här med dom 4 benta,och min stick kompis (läs lärare :) ) funderar på nya projekt,en väska är gjord och nu stols dynor,det går ändå rätt bra måste jag säga:)

 

hoppas ni har en skön helg och på återseende! var rädd om er <3

ANNONS
Av tulipaner - 25 oktober 2014 18:03

Hej på er allihopa!

Har jobbat på rätt mycket med mopsen,det så himmla kul,som det jobbigt för kroppen,men det värt och ta det jobbiga ,och hon har rätt mycket i sitt lilla huvud,som en del säger det en bruks mops. dom andra flickorna ser jag att dom blir äldre,och det gör så ont och se.men jag visste när jag skaffade hund för länge sedan att så är det.man har dom inte för evigt.   Dom här blommorna var dom sista jag plockade in från trädgården för en vecka sedan,vad det går fort nu igen,det som man var liten och åkte karusell det bara snurrar på.

 

Är oxå väldigt fundersam över att det finns så mycket droger numera,vi har 2 13åringar som hittats i ett cykel föråd för kanske en månad sen som tagit spies,hade inte ne man kommit och satt in sin cykel där ,då hade töserna inte funnits idag.det helt horribelt så unga och så dumma,men man vet ju bäst i den åldern oxå,och vi lever inte i åren där en annan var ung.men jag tycker det hemskt,och langarna borde det sättas enorma straff på,någonstans är det ju fel,ja jag vet det ett ämne som finns kring oss,och jag kan inte acceptera det faktiskt,vet av en del som jag har känt sen dom var barn som åkt dit ,nä man kanske skulle ta och angagera sig lite finns väl nån vuxen förening någonstans.föräldrar mot narkotika har jag hört talas om. nåja nog om det tråkiga.   fick en frågan om jag inte kunde virka en hjärte katt och vad är det då?:jo,i Lund på hjärt avdelningen så har dom såna här hjärte katter,och barnen älskar visst dom,man kan även göra syskon djur. jätte fint tyckte jag och började virka,det är så mycket och räkna varv och allt möjligt så det inte sant,som jag hållit på här,den är inte klar än ,men det får ta den tid det tar.och jag gör inte en till kan jag lova! men lovar jag nått så fullföljer jag det. dom som är duktiga vana virkare gör nog flera väldigt fort ,men men det dom det. mendet blir en katt   jag mår bra,hälsar hon,men hon går och haltar stackarn,men hon har inte ont! tack och lov för det! hon är sig lik och det skönt i alla fall,och hon lever. hon sitter och tittar ut på blås vädret inget väder för e katt och vara ute i ,och hon ska inte ut,hon är ju inne katt.

 

Med detta önskar vi er en fortsatt trevlig helg och på återseende!

Var rädd om er /kram

Av tulipaner - 18 oktober 2014 13:20

 

Det här en liten ros som blommar och blommar även fast frosten varit i farten.tummelisa heter den.   fortfarande fint!  

önskar er en fin helg!        har spanaren problem med komentarer jag gjort på din blogg,men vill ju så säga att jag varit hos dig/kram

Av tulipaner - 12 oktober 2014 12:49

 

vi har haft tråkigheter här,vår Maine conn har blivit sparkad,hon är med hundarna på gården och hoppar över på kummuns tomt nån gång och hem igen,hon är steliserad så hon har inget behov av att söka något.så jag hittar henne vid min bil liggandes,hon måste ha haft det jobbigt och försöka ta sig dit.för hos veterinären så är armbågs benet avhoppat från sin kula ,alla muskler trasiga ,leder och senor likaså.så det blev operation:hon kunde ine använda foten,två skruvar en uppe och en nere och en typ ståltråd runt där då och så klart armbågsbenet på plats .dom hoppas att det börjar återskappa ny vävnad som oxå tar sig runt detta då.så hon har haft strikt bur vila i 2 veckor,strikt rums vila i 2 veckor,och nu går hon här och haltar. ingen fattar vem eller vad som hänt,hon är ju aldrig mer än en sväng på kommuns tomt .men men hon verkar inte ha ont i alal fall.och ortopeden har gett henne ok i baken än så länge. så man vet inte vad som händer nästa ögonblick.  

ja ni ser rätt har försökt mig på och virka,har en god vän som är en fna på det,så jag virkar en kallad tony irving sjal,sen får vi se hur resultatet slutar:)  

Nu är jag tillbaka ,perenn rabatterna ner klippta,vilket jag gör varje år ,och dom kommer tillbaka mina växter,en del tycker jag inte är riktigt klok,men hos mig fungerar det:)

önskar er en fin början på nästa vecka,var rädd om er <3/kram

Av tulipaner - 23 september 2014 16:30

Nu har hösten kommit,det gick allt fort ,från t-shirt väder till,jacka och minus grader på natten.det kallar jag snabba växlingar!

 

Annars har vi haft en helt ljuvlig höst här,har passat på och vara ute så mycket som möjligt,för vår mörka årstid kommer och vi hinner vara inne.  

Dahlian frös tyvärr i natt,tur att jag tog in några blommor i alla fall.synd ,men det kommer nya nästa höst. ska sätta in den i garaget så länge.  

Denna lilla mops fröken och jag går tävlings lydnad 1:1an,och hon är super duktig,det kul. och det ger så mycket att kunna göra saker med liten hund.vilket många lyfter på ögonbryma till.men vi visar vad vi kan och orkar med.  

På tal om nått helt annat,så är stenar vackra,var bara tvungen och fota denna,med sin mossa över sig .då klarar den vintern:)

 

Hoppas alal har det bra och jag hoppas på återseende ,och så är ni rädd om er !kram<3

Av tulipaner - 22 augusti 2014 14:17

ja,just nu känns det som höst i och med att det regnat både igår och idag.Men vi har många fina dagar framför oss ändå,vi har blivit så bortskämda med den fina sommarn.  

Och föresten så fort det började bli mörkt på kvällen,ville inte riktigt hänga med där,så nu får man allt tända lampor i fönstret igen.Har inget emot det,men hängde inte med måste jag erkänna.  

En ros jag köpte i Holland som skulle bli lila ,men den blev inte det ,som ni ser.men den är fin ändå!

Här har folket börjat jobba och det går till vardag igen.jag och lilla mopsen har börjat gå tävlings lydnad 1:an,och det riktigt kul,hon gillar verkligen och jobba .dom andra "gamlingarna" är lyckliga och springa fria ,och det precis det dom ska.  

Får önska alla en trevlig helg ,och att allt är bra! försöker läsa ikapp lite nu,och det ju en del:) men trevligt är det oxå!    var rädd om er!

Av tulipaner - 30 juli 2014 11:57

Nåja .augusti brukar oxå vara fint ,så inte för det.

 

Jag hoppas ni mår bra att alla njuter och att vi är på återseende till hösten!  

Jag såg detta lilla söta hus,och det var verkligen något särskilt med det,hoppas inte dom som bor där tycket jag var fräck,men det i alla fall i Holland.  

det här var jätte dumt,står med mopsen och kollar på boet och funderar,dom hade då gjort en stor stork där,så komer peter och säger ser du storken,lever den frågar jag,ja,ser du inte att den andas :)    så kandet gå  

En bild som ger kvällen sin skönhet,det var vatten tvärt bara ner där,men ack så fint ,kunde inte riktigt få till det ,men den här duger .

 

var rädd om er <3 och alla är världefulla!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se