Senaste inläggen

Av tulipaner - 2 juli 2014 22:56

Hemma igen hela 4 dagar! Vi har haft sånt fint sommar väder tills idag då det regnar nästan hela dagen,men det var då så tort i rabatterna så det behövdes allt.  

Det här tyckte jag var en skön idee:) ser riktigt härligt ut,och man blir glad av det.

 

Vi har haft det jätte bra ,vi hade 30 grader varmt,så först då var man helt slut och tyckte det var för varmt,men man vänjer sig,vane djur som vi är.så när vi kom åt svenska marker då frös jag,och det ju bara och skämas ,man fryser inte vid 19 grader varmt,men det börjar ge sig,men 10 som det nu,näää inte på sommarn inte.men det ska väl bli bättre och varmare igen.  mopsen mår bra ,1½ cm mjuka gom bort taget,och en plastik på osen är gjord,så det bara 5 dagar kvar så får jag börja röra på damen,och jag lovar hon börjar vara ganska otålig!  

En fontän på nära håll som jag fotade,synd att inte vi har såna lite roliga saker här uppe det oftast bara fontän då,men det väl tur att allt är olika ändå!

 

Nu önskar jag alla en bra fortsatt sommar och som sagt går in sporadiskt och ska njuta av sommarn.      var rädd om er /kram

ANNONS
Av tulipaner - 29 maj 2014 21:52

 

Morsdag har passerat,med grattande barn,äldsta dottern hade gjort två chesscakes,så gott,hon vet att jag bara älskar dom,mumsigt var det.men och andra sidan så tycker jag att man kan fira mors dag varje dag om man känner för det,behöver inte vara just en speciell dag,för köpmännen gör sig allt sina hackor på den dan!   men jätte kul och ha hemma barnen med sina respektive så klart,det är jag så glad över.snart tar ju äldsta dotter med man över rodret här hemma:)  

Mina favorit tulpaner Latte heter dom,det något speciellt över dom,färg djupet tror jag,för det ingen stor tulpan direkt.

lite växt vård har det skett här och husbils koll,med att allt fungerar ,små grejer som att det finns vätska för ac:n tex,back kameran ska fungera ,smått och gott men så nödvändigt.

så nu åker vi på några dagar,det känns bra,skönt och koma iväg.det har ju blivit en vana .vi åker till tyskland på veteran bilsträff och så över till holland i en vecka och så över till tyskland på nästa träff ,sen så åker vi vidare till polen där vi inte varit ,för mopsen ska opereras i nedre delen av sverige ,för sin andning.vi har fått tid och jag har kollat upp ett djursjukhus som har bra rykte och har gjort bra operationer med bra resultat.nu är ju mopsar känsliga för narkosen,men jag vet att dom har full koll,fast det känns i magen.         så ni får hålla tummarna !

 

Nu önskar jag er en fin början på sommarn,en fin midsommar och en för övrigt fin tid framöver. rent vad det är så är jag in och skriver nått ,vem vet ,inget är omöjligt:)

 

var rädd om er och lev väl,ät mjukglass och njut av sommarn/kram<3

ANNONS
Av tulipaner - 23 maj 2014 20:32

 

Vet ni nu mår jag allt gott,sol och jag får vara ute för matte,jag går ju ingenstans ,så jag är duktig flicka,tur att jag är steriliserad,annars kanske jag skulle ta mig en och annan promenad.

 

blev ju förkyld här med feber och fick provsvar som var bra.men i brevet stog följande:om du får feber eller inte mår bra då hör du av dig.så då gjorde jag det,och fick en akut tid,åkte dit.och bra blod tryck120 genom 75 hjärtat bra,halsen bra öronen likaså,och så togs det en snabb sänka:där jag låg på över 160 och det högt,så nu äter jag en antibiotica kur där man inte ens får vara i solen,pga:risk för allergisk reaktion.nåja ,men det nått bredspektra,och jag har gått och dragit med min förkylning hela vintern,dumt av mig ,men jag har inte mått speciellt dåligt.och som han säger min läkare ,så har jag en lurig kropp,vilket tydligen inte är så vanligt.nåja allt väl febern borta.sol finns på nån dag igen.  

Mer tulpaner,det bara så roligt och titta på dom ,man vill att dom ska stå lääänge läänge ,men dom har sin tid som allt annat.

 

Måste sätta in en pelargon bild oxå:är ju som fötjust i dom.köpte en prinssesan Madeleine :men den har inte visat nån knopp än ,men det kommer väl när vi är borta.

 

Nu är planeringen i full gång med vad vi behöver och hur mycket hund mat osv,men det blir skönt och fara iväg,man längtar nästan på att åka iväg bara på nån vecka igen ,fast det borta bra hemma bäst!

 

hoppas ni har det bra och att ni har en fin helg !kram och var rädd om er <3

Av tulipaner - 20 maj 2014 11:41

 

Spanaren dom här två har börjat blomma nu:)

jag går här och super kollar kan jag lova :)  

En kristitörne:jätte glad att Primorose fprtsätter sin blogg:jippi! det klickade för mig direkt där,via:spanarn så klart:)

 

här åker vi tidigare än tänkt,så det gäller och ha lite koll.på vad som ska med och inte .sen är det ju övning i nedre regionen av landet där min man befunnit sig .så jag får inte många knopp gjorda,men allt går ,och det inge akut brådska.

 

sen har vi haft super sommar väder igår,helt underbart,hundarna utslagna i skuggan,men man ska inte ropa hej än,det kommer !

 

ska vara lite kort idag,men vill att ni har det bra och mår bra osv/krmakram kram

Av tulipaner - 10 maj 2014 17:31

 

Vet ni sånt här kan man få på posten!javisst,bara så där ,en vanlig vardag.vem kan ha postat den tro? spanaren heter denna kvinna som är helt enastående med dessa ord blogg vänner ,ja allt rymms i hennes fina hjärta,det är jag super övertygad om ! Tusen tack igen ,blev faktiskt super glad.en otrolig överraskning!Tack!/kram  

I förgår då hade vi en helt underbar kväll så jag åkte iväg mot stan med hundarna.så dom njöt och jag med dom.tror klockan var runt 20.00 och vi är så på väg med våren nu,förrutom att det kallt ,men då blir nog juni bättre får man hoppas.

 

och så slog det mig,det inte ens en månad innan vi ska åka,vi åker tidigare i år till en merschedes träff(veteran) och så ska lilla mopsen opereras där nere i södra

sverige

  :hon har ett mjukt gomsegel som gör att hon får svårt och andas inget ovanligt hos mopsar,franska bulldogar ,till och med en och annan boxer har fått göra det .

varför inte här då:känner att ett större djursjukhus har mer patienter och där med mer vana.det inte alla som gör detta heller ,kollade med Öjebyn:det 1timma från där vi bor ,men då har vet gått i pension som kunde göra det,så ingen där gör det.och det en rastypisk sjukdom,så man får inte något på försäkringen:men så är det .har man köpt hund ,då ska man göra allt för att den ska må bra oxå.men jag är nervös ,jag erkänner,för en del mopsar klarar inte narkosen. men dom har gjort flera operationer med gott resultat,så det känns toppen!

 

Nu vill jag önska er en bra fortsättning på helgen :extra tankar till Corina och dom som har det jobbigt! vi går genom dom faserna till och från allihop!

 

Ingenting är gott eller ont i sig självt-det kommer

an på hur man uppfattar det.

                                                  
William.Shakespear

HUr mycket oftare blir man inte stucken av en ros

än bränd av en nässla!

                                                  
  selma lagerlöf  

Av tulipaner - 6 maj 2014 16:39

 

Vi har haft kalt ,det minus grader på nätterna inte mycket ,men ändå,för dom som åker och jobbar tidigt,så är inte sommar däck kul.men på dagarna så är det allt plus grader.det har vart kallt ,och säger jag kallt då är det så!

 

sen rullar det på här med vad man ska ha för gardiner och vart ska man ha den blomman ute ,ja det finns en masa i tankarna nu.

 

har tänkt cykla ,premiär cykla ,men hittar inte nyckeln.och vi har funderat ,och inte velat bryta upp låset.och så ska jag vattna en blomma ,och vad kommer jag på då,jo,jag har ett litet skåp som ser ut som en måne som jag köpt på gotland en gång i tiden,och där har jag alltid haft min cykel nuckel så jag ska hitta den. otroligt så minnet kan ställa tilldet för en !  så i kväll då ska jag och flickorna ut på cykel tur,med handskar på händerna.  

Stressa inte ,försöker och ha det i tankarna själv,och var rädd om er /kram

Av tulipaner - 30 april 2014 16:13

 

Nu har den första fritaliasen tittat upp,går ju varje dag och tittar och tittar i rabatterna,vilken glädje och få se den :)

tänk vad glad man blri av blommor!

Ni där söder över verkar ju ha gröna gräsmattor,men det får vi allt vänta ett tag till här uppe.men vi har haft super fina dagar,om vi sluppit blåsten.

 

hundarna är så glada dom slipper gruset,som dom faktiskt varit snabb med i år och sopa bort,förstår deras tassar..

annars så har jag pysslat med allt möjligt,kollat igenom gardinerna ,jösses så mycket man sparat,om i fall att.och nu åkte dom allt . äntligen,och det blev lite luftigare i garderoben oxå,skönt.man ser vad man har,om amn säger som så:)

 


hoppas ni har det så jätte bra ,med vad ni än håller på med !  

Trevlig valborg!

och var rädd om er <3

Av tulipaner - 26 april 2014 16:07

Vad det rusar iväg nu!!

Nu bjuder jag på natur bilder,tycker det enormt fint när kvälls solen är så extremt vacker .

 

Nu har dottern landat från sin resa i syd amerika,så vi ska få höra allt om den vid middagen i dag.även den aldsta dottern komer med man och hund så klart:) så då är familjen samlad,vilket jag gillar !  

Jag komer på besök till er andra oxå,har verkligen inte prioriterat datorn,för vi har haft så fint väder,ja vissa dagar har det blåst,men ,med kläder på kroppen så går det oxå.i lä har det vart underbart,så jag njuter ,och mina ideer samlas i hjärnan om allt och inget .

Hoppas alla mår bra och har samma fina sol som vi. var rädd om er <3 kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se