Senaste inläggen

Av tulipaner - 2 februari 2014 12:51

 

Äntligen har vi fått sån underbar skimrande snö!Då är det vinter,och vi ska ju ha vinter,vill ju ha alla årstider.så nu är ordingen återställd här:)

samt en skendräktig mops,så lmindre mat och mer motion är motot.

Men igår då var vi helt själva i det underbara vädret-13 och nu ligger vi på -4,så det rena blidan igen,bara snön får ligga kvar så är jag lycklig.och vid bättre väder ska jag åka ut till isvägen i stan.jag bara älskar den,men man vill ju ha fint väder oxå,det ger den där extra lyckan :)  

Tänk att en stock är så vacker med snö på! Otroligt. men det bara så att det fina vita är så vackert och lysande.  

Lilla mopsen har kollat läget vid björken ,något luktade gott där.

Nu har jag visat natur bilder,antingen gillar man dom eller så gör man det inte .Men jag är lyrisk över snön:) som ni inte missat:)


För varje minut man är arg förlorar man

60 sekunder glädje./okänd


Om man vägrar att se bakåt och inte

vågar se framåtså måste man se upp/tage danielsson


funnes inte molnen så älskade man

inte solen/okänd


var rädd om er därute!<3

ANNONS
Av tulipaner - 31 januari 2014 13:47

 

Tänk vad snöflingor är kul för en katt:)

Hon kan sitta och titta hur länge som helst när det snöar,hon sträcker på sig och ibland står hon på 2 ben,kul och studera:)  

På  tal om och balansera så är mopsen rätt bra på det,grytan är ändå rätt hal under ,men hon kan :)

Var på hockey igår,äldsta sonen brukar hjälpa till där,men han jobbade kväll så jag lovade och ställa upp,hamnade i baren där man kollar legg.en del dom är nog där för att dricka i stället för och se på hockeyn.trist,för alkohol och sport tycker inte jag hör ihop.men det finns hela 4 barer och dom går väldigt bra har jag nu fått se.

 

Vi vann i alal fall över Brynäs.inte för att jag är nån hockey människa,men kul ändå,man missar inte när en del här är verkligen hockey galan,det inte bara vårat lag som är på tapeten utan även dom i usa.    hellre folk i kring mig som har intressen ,än inga alls!Tror alal behöver nått intresse och hålla på med .  

och så var det då tulpan dags,och önskar alla en trevlig helg,och krya på er till dom som är förkylda!  var rädd om er <3

ANNONS
Av tulipaner - 26 januari 2014 22:03

 

ser ni vad man gjort med trädet,men det fint på nått sätt:)

den egna ådringar blir fina med färgen,lite annorlunda konst kanske man kan kalla det.  

så går vi till något helt annat,ett däck där mönstrena kommer från det,ja det från min bil,men blev bara så faccinerad av en sån löjlig grej egentligen.

men varför ska alltid allt vara så grav alvarligt,man kan se på saker lite mer lätt,och på det bästa sätt och inte göra det så krångligt alltid.och även det fungerar.


vi har kalla vindar ,det bara jag som är ute och går med hundarna på kvällarna,det helt tomt ,undra om folk sitter och ser tv,eller glömt hund promenaden,på med kläderna och ut,hunden ska må bra.ibland så kunde man gärna ta en liten kortis med dom ,men när man kommer ut ,så ser man hur kul dom tycker det är!


i helgen har jag intvesterat i en ny tröja,fixat min stickade väst klar,och ja,nu kommer det,börjat virka,satt och kollade på you tube hur man skulle börja,och ja,det funkar! så vad jag ska hitta på får vi se .har hittat en fin fin ställning i soffan oxå,lutar mig bakåt så jag får stöd sätter 2 kuddar under bägge händerna och så virkar jag,alla sätt är bra utom dom dåliga:)

Hoppas alla är okay,och att infuensa drabbade börjar vara på bena ,det jobbigt och tar tid och koma tillbaka .glömde ta sprutan i år,så jag hoppas den blåser över hustaket och försvinner!


var rädd om er <3 och en bra början på veckan önskar jag alla!

Av tulipaner - 25 januari 2014 15:28

       

Den är fin tycker jag!

Av tulipaner - 25 januari 2014 08:33

God morgon !

Bilder bjudr jag inte på förrän senare idaghar köpt en liten lap topp,och här är jag inte riktigt inne på hur man får in dom på ,men det komme.


vi har haft riktigt kallt här igår var till stan ovh fotade vår is igelkotte och då tänkte jag inte på hur kalt det var skulle ju på andra ärenden.så kommer vi hem jag byter till den tjockare jackan klär på hundarna och susar ut.efter ett tag känner jag att det riktigt grinigt ute,trots mössan drar jag påmig huvan,tittar på hundarna och dom springer på om vanligt ingen som hoppar på 3 ben inte.när vi kommer in så ser jag att det -22 och den blåsten var allt grinig,så undra vad det var för kylförhållande?

Duktiga var dom måste jag säga,men så länge man hålle igång å fryser man ine.


var och köpte ite garn,ska försöka virkahar ju stickat nu och det funkar otroligt nog.så måste ju prova virkning oxå.vi är några som räffas och stickar hos varandr såa,det har ju blivit så himmla populärt igen,och garnerna är bara super,aloe vera i en de vilka färger i all oändlighet!


Annars så rullar det på med allt och inget,men träna mops tar en delav tiden,och det bara så himmla kul


En fortsatt trevlig helg!0ch var rädd om er <3

Av tulipaner - 22 januari 2014 14:13

 

Skyndade mig ut idag ,trött i mössan var jag allt ,men nu skulle här gås medans det var sol,så det så. och visst gick vi,men det var rätt blåsigt och grinigt,men nu är det gjort och hundarna sove så gott,och vi har sett solen:)  

Mitt inne i skogen så hittade vi denna fågelholk,lite kul,har inte sett den innan .undra vem som satt dit den? måste koma igåh den om det blir nått liv i den senare! Tänk att en fågelholk kan vara så fin!  

kan inte få nog av dessa snö klädda träd,nu är ju detta björkar,men det nått speciellt,och så rent och fint över dom.det blåste av lite snö när vi gick ,det faktsikt mysigt.trots att det var grinigt ute.

 

Hoppas ni har en fin vecka /kram

Av tulipaner - 20 januari 2014 12:42

 

I går hade vi -29 grader kallt.Och solen ville fram ,men orkade inte riktigt.Men den kommer. Tror att vår isväg är öppen men inte hyvlad i stan,det blir gode knagligt och gå på,och inte när det så här kalt. 

  men hundarna protesterar inte och gå ut och göra sina behov,det jätte skönt.En del hundar får kramp väldigt fort och det ju mindre kul.  

I dessa tulpan tider så har man ju så klart tulpaner man byter vatten och pysslar om dom för att dom ska stå fina så länge som möjligt.pysslar man om sina vänner oxå?  hoppas det!

Nu är det öppen träning ikväll för mig och mopsen,vi måste ju träna allt vi kan:) det kul.

Har stickat klart min väst poncho vad man ska kalla den.fick ju vänta på sista nystanet,var ett nystan kort.så det blev nått av det jag började med:)  så jag sa åt min gubbe att vet du,då kanske man skulle pröva på och virka lite ,,jaha,säger han ,för han vet att det stannar inte där.man kan ju väva ,knyppla osv,,:) ja min fantasi tar aldrig slut.

Nu hoppas jag ni har en fin vecka allihopa ,och dom förkylda börjar krya på sig ,den har vart seg och eländig denna förkylning.

 

några ord här

Vi viste inte att det var omöjligt,

så vi klarade det.                         okänd

 

verkligheten tar aldrig semester.  okänd

 

var rädd om er /kram<3

Av tulipaner - 17 januari 2014 11:22

 

Frost är så fint,det ger sina egna tavlor.allt kan bli vackert,det inte illa!

 

vi har vart på vår första rallylydnads kurs och det var kuuul!! vi kanske ska tävla så småning om vi får se,mops damen är duktig<3 va kul det är ,det vad jag brann för innan alla skador.så nu är vi lite tillbaka på banan:)  

Vet ni vad det här är ?  jo en del av mina ros blad från i sommras resten har jag i en burk,tycker det lite kul:)

vi har oxå fått se solen i 3 dagar nu,tyvärr så vet jag inte vart datorn lagt mina senaste bilder så jag måste ha en mer data kunnig människa till hjälp här.

 

förkylningarna härjar här alla och ingen är sjuk,men det som det ska i januari,tyvärr.tur det inte dödligt,men jobbigt.  

Nu får ni yterligare en bild ,i och för sig är naturen så fin och titta på och stanna upp.vi är ute med täcken på och micelin jackan är som sagt uttagen,och vi fryser inte,så länge hundarna går ,så fryser dom inte .sen har vi en del som inte vant dom vid och gå ut när det kallt ,då vill dom ju inte ut.men men jag har hund som jag vill ska må bra ,och då behöver dom röra på sig.

 

Nu önskar jag er en fin helg och hoppas ni som är förkylda kryar på er <3/kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se