Senaste inläggen

Av tulipaner - 13 december 2013 15:45

 

Tänk så fint med dessa hyasinter som knappt luktar,helt underbart,då kan jag oxå ha dom!Tycker om dom ,men tyvärr så är inte livslängden så lång på dom,fast det kommer upp babysar oxå.

 

Har varit på kontrast röntgen där dom lyckades sticka fel,så när jag är inne på väg i trumman,så ropar en sköterska det går fel,och känner hur det börjar göra ont ovanför sticket,och där ligger ett kontrast ägg,hårt som sten.

och det inte farligt,sen fick jag med ett papper om det skulle bli varmt eller om jag får mer ont då måste man kontakta jouren eller akuten beroende på tid. Tjusigt jobbat.eller typiskt sånt händer bara mig.men röntgen är gjord,och jag tror bakterien är borta dom borde ringt och satt in penecelin om det vore så.  

Vi har haft glashalt ,så jag är överlycklig över mina ice bugs,dom är värd sin vikt i guld och där över.hade inte vågat gå ut med hundarna annars.

Mopsen och jag går på träning och hon är jätte duktig,fast en där säger att hellre 10 schäfrar än en mops:) skulle aldrig ta den varianten,jag har en påhitig mops ,men det är vi van vid,men hon är duktig oxå.

träffat på gammla stor hunds vänner och det kul,det som att man börjar koma in i hund svängen igen ,ochdet känns faktiskt riktigt skönt! är en hund människa och så alltid varit,lydnad vill jag ha på mina hundar.och sen så ska vi kursa vidare,nu är dom inkörda på vardags lydnad allihop.men det mopsen som vi ska köra lite mer med .dom andra är ju liiite gammla och slipper:)  nu blev det hund skriverier här,men jag brinner för det !  

vi har haft underbara himmlar på senaste tiden,det nästan brinner där uppe,helt underbart.

Lucian ska jag se på tv i kväll,vi har ju inga små barn så man far till skolan och tittar,och på morgonen då sover jag ,så jag får titta i efterhand.

 

Hoppas alla står på bena och har broddar dom som har halt .

Ha en fin 3:dje advent och var rädd om er<3 kram från oss i norr

 

ANNONS
Av tulipaner - 8 december 2013 12:12

Nu börjar jag smått vänja mig vid att inte ha feber,det en omställning det med,ska ni veta!Låter sjukt ,menden har dock följt mig i 1 ochett halvt år så. ska till veckan och göra en kontrast röntgen ,så allt är borta.Det tycker jag är super bra.annars får jag äta en sån stor antibiotika kur igen.Här måste jag säga att jag har ju gått igenom olika instanser av vården ,och på snabb tid,och fått kanon vård överallt,så det finns bra vård idag oxå<3  

Damerna i fotot innan sitter mitt emot stads hotellet och det kör bilar inte allas långt ifrån och jag försöker sätta dom en bit i från varandra,och det här som det roliga med fotot kommer in,allt ska inte bli perffekt,en del bilder blir perffekta.så himmla roligt .

Nog om det ,samma fina tomte far mor och tomte barn har vi,vår stads park är otrolig på och ha fina saker till jul påsk sommar osv.kanske ska säga park förvaltningen för det dom som jobbar med detta som dom klipper gräs!  

Dom är så gulliga så det nästan man vil pössa dom:)))


Ha det fint må så gott stressa inte var rädd om varandra släck ljusen dra täcket över huvudet när ni ska sova man får vara trött den mörka årstiden och vi har -20 grader här:)/kram

ANNONS
Av tulipaner - 5 december 2013 14:23

Inga bilder idag heller ,vet inte vad ,har provat med lite av varje nu!

 

vi har verkligen grått och trist,lite snö mycket kangel is.och det positiva är att vi har minus grader i alla fall,så slipper vi slasket!

 

hoppas alla har haft en fin 1:a advent.och snart är 2,a advent här.

 

Har tränat mops,och det går fin fint nu kan hon väl dom mesta vardags lydnads bitarna ,men lite fin slippning behövs alltid,har ju tränat själv,och det alltid bra med störnign och andra som tittar på det man gör.i Januari börjar vi rally lydnaden,så det blir kul.

 

mitt ben bråkar,men det som vanligt,det inte konstigt egentligen med det knagliga där ute ,gör inte det bättre,men vi knallar på här:)

 

Jag har upptäckt att när man är djupt

bekymrad finns det mycket att hämta från en

hunds tysta.tillgivna sällskap som man inte '

kan få från något annat håll.

                             Doris Day

 

Ha en fortsatt bra vecka och en riktigt trevlig 2:a advent,och var rädd om er<3

Av tulipaner - 1 december 2013 10:59

  En fin 1.a Advent till er alla!  

 

Tack spanaren för ditt tips,men det fungerar inte heller tyvärr:(

 

Men det väl inte meningen.

 

vi har i alla fall ordnat en riktig gran från bekanta.vi har inte haft en äkta gran sen min styvfar blev sjuk.så jag köpte en i plast.men nu kändes det som att ,nu,nu ska vi ha lite gran lukt.

 

Idag ska vi åka till yngsta dotterns sambos föräldrar och äta 1:a advents middag,alla våra barn kommer utom den yngsta sonen,han vill inte .men jag förstår han är 18 år och i den åldern är man inte så road .han klarar sig  

 

köket har fått nya tapeter så det känns fint och nu är alla stjärnor och stakar uppe,och ute faller snön,så vitt och rent är det ett stort täcke över vår gård,inklusive andra oxå,men det ser så fint ut !

 

Det tråkigt för mina blogg vänner ,en har mist en svåger och det inte lätt och alla kramar jag kan till dom,all värme jag kan ge till er <primorose  

 

Lillan har ont i örat och mår inte bra Lynx63 krya på dig lilla vän!

 

En fin dag och kväll till er alla  från oss i norr/var rädd om er<3

Av tulipaner - 25 november 2013 14:40

snart advent! en del har tjuv statrtat och en del sätter v'äl upp stjärnor som ljusstakar till helgen.

 

får tyvärr inte upp nån bild här ,samma igår.

 

hunträning ikväll,och en bister vind som viner kring huvudet när vi varit ute och gått.men dom är glada i alla väder,rätt fantastiskt!

utan dom hade jag inte gått för mig själv,den saken är säker.

 

hittade hyasinter som inte ska lukta så mycket min man kä'nner av dom vanliga lite,så det blir kul och se huir det blir,light heter dom.

 

köpte oxå en amaryllis exotic så det blir spännande och se vad som händer  

 

annars så önskar jag alla en fin vecka,och var rädd om er  

Av tulipaner - 21 november 2013 21:57

 

Frost jag älskar det -11 så skönt ja ni tycker nog jag är allt bra knäpp,men det jätte skönt från allt slask.men halt är det och jag tackar mina icebugs för att jag vågar mig ut med hundarna.och jag drack bara en kopp kaffe innan jag i princip rusade ut för att se solen under hund promenaden,den går fort ner oxå nu.  

Härär den underbara ,och ja ,jo, spanaren jag fattar inte hur man gör copyright på bilderna,är för dum helt enkelt,måste man hålla på och stämpla dom hela tiden tro,eller nått som sen kommer automatisk ,nja det nog inte så enkelt fast det data världen.men denna underbara sol såg vi på vår prommis ,jag bara njuter,och hundarna gör det samma ,mopsen är jätte lyklig har väl lättare med andningen!  

Min andra kopp kaffe och lyckliga hundar som går i sina bäddar .har varit till stan 2 gånger denna vecka,otroligt,ena gången då skulle jag ha katt sand byta ett armband till ett annat,blev snål,men backade sedan så går det,var nått annat oxå.så lille sonene på 18år fick åka med mamma och bära katt sanden dom väger nog 2 kg tror jag,man känner sig rätt liten brevid honom han är längst i familjen den lille,vart tog altl vägen,sa åt honom:att jag minns som igår när du föddes och nu sitter vi här och lyssnar på rapp,hans musik smak och vet ni,jag kan allt rappa lite jag oxå:)      idag då skulle jag och se Michael Kors smink som jag ville köpa,men Kicks här i stan var för litet för att få hit dom så dom hade bara fått parfymerna .jajaja inget och göra åt så jag köpte istället hand krän från estelle   tild helt ekologiska grejer svenska  och super bra! lite reklam ,det bjuder jag på:)
Hoppas ni haft en bra vecka,och att helgen blir bra .jag vill ju ha snö,men det blir väl som förra vintern att den kommer strax innan jul!
Trevlig helg och var rädd om er  <3
Av tulipaner - 18 november 2013 14:58

 

Sol är skönt när man är katt,gillar sol reflektioner.

Vi har haft en bra helg med utebastu kväll,hund promenader ,och vi har tagit det lungt.  

Vi hade en fin solig dag på lördagen,och allt blir så fint i solen,till och med en vanlig björk:)  

Nu önskar jag alla en fin början på veckan,och var rädd om er <3

jag ska ta mig på öppen hundträning i kväll,sen har vi blivit lovade ganska kallt här uppe.

Av tulipaner - 16 november 2013 19:43

Min blogg vän Primoroses hade detta med 10 saker om en ,och jag hakar på och hoppas dom andra av mina vänner oxå gör det.

 

1:är väldigt social

2:inrednings intresserad

3:hund människa ,har alltid varit det,katt oxå:)

4:Älskar blommor speciellt när trädgården börjar leva efter en lång vinter

5:englands freak

6:reser mycket speciellt under sommarn i europa

7:tror alla människor har nåt gott i sig<3

8:älskar mina barn och min man

9:Glad för mina vänner på bloggen

10:har börjat fota för bara nått år sen,och tycker det jätte kul.

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se