Alla inlägg den 26 januari 2014

Av tulipaner - 26 januari 2014 22:03

 

ser ni vad man gjort med trädet,men det fint på nått sätt:)

den egna ådringar blir fina med färgen,lite annorlunda konst kanske man kan kalla det.  

så går vi till något helt annat,ett däck där mönstrena kommer från det,ja det från min bil,men blev bara så faccinerad av en sån löjlig grej egentligen.

men varför ska alltid allt vara så grav alvarligt,man kan se på saker lite mer lätt,och på det bästa sätt och inte göra det så krångligt alltid.och även det fungerar.


vi har kalla vindar ,det bara jag som är ute och går med hundarna på kvällarna,det helt tomt ,undra om folk sitter och ser tv,eller glömt hund promenaden,på med kläderna och ut,hunden ska må bra.ibland så kunde man gärna ta en liten kortis med dom ,men när man kommer ut ,så ser man hur kul dom tycker det är!


i helgen har jag intvesterat i en ny tröja,fixat min stickade väst klar,och ja,nu kommer det,börjat virka,satt och kollade på you tube hur man skulle börja,och ja,det funkar! så vad jag ska hitta på får vi se .har hittat en fin fin ställning i soffan oxå,lutar mig bakåt så jag får stöd sätter 2 kuddar under bägge händerna och så virkar jag,alla sätt är bra utom dom dåliga:)

Hoppas alla är okay,och att infuensa drabbade börjar vara på bena ,det jobbigt och tar tid och koma tillbaka .glömde ta sprutan i år,så jag hoppas den blåser över hustaket och försvinner!


var rädd om er <3 och en bra början på veckan önskar jag alla!

Ovido - Quiz & Flashcards